Velkommen

Mit navn er Anita Sais Zidek og herunder vil jeg liste lidt facts om mig:

IMG 8717 scaled

Min Herbalife nutrition historie

Jeg mødte disse produkter på et tidspunkt, hvor jeg havde et meget krævende arbejde og ikke mindst arbejdede mange timer. Derfor følte jeg ofte ikke at jeg slog til på hjemmefronten. Jeg var ikke den person jeg gerne ville være og var tømt for entusiasme og energi. Vredladen sofakartoffel er også ret beskrivende…

Jeg startede med en morgenshake og i løbet af den første uge mærkede jeg hvordan jeg fik mere energi og den der kæmpe-store søde tand jeg havde haft forsvandt. Faktisk havde jeg slet ikke lysten til alt det forbudte. Sønnike satte ord på at jeg ikke var så “skrap” længere, hvilket ramte mig som den hårdeste mavepuster jeg tror jeg nogensinde har fået.

Jeg fik shake nummer 2 ind og begyndte at tabe mig og det giver jo bare altid selvtillid og smil på læben. Min krop reagerede ved at føles som en velsmurt maskine helt uden oppustethed, dårlig mave og generel utilpashed.

Jeg begyndte at få mentalt overskud til faktisk at overveje tilværelsen og mit arbejdsliv, så jeg begyndte at søge væk fra hamsterhjulet og havde lyst til at prøve noget andet. Jeg endte i en lægepraksis på 30 timer, og har pludselig tid til det sunde og aktive liv der gør mig glad, min familie og min nye forretning.

Jeg lever nu et liv jeg er stolt af og prioriterer de ting der betyder meget for mig og som giver energi. For først når jeg gør noget godt for mig selv, kan jeg være den jeg ønsker at være overfor andre.

Jeg bruger alle herbalife nutrtions fantastiske produkter, men bliver tit spurgt om jeg lever af dem. Jeg spiser helt almindelig mad, men bruger produkterne når jeg har travlt eller har brug for et sundere alternativ til fx mellemmåltid. Men min morgenshake kommer jeg aldrig af med igen, det er simpelthen den bedste start på dagen.

Mig som coach

Vælger du mig som coach, så får du en positiv coach som altid ser fremad. Fortiden kan vi efter min mening kun lære af men ikke lave om på.

Jeg syntes det er vigtigt at vejlede alle individuelt, for vi er alle forskellige og lever forskellige liv. Men der er altid en brugbar løsning. 

Mangler du en indpisker/motivator, en der er klar til at lytte, en der altid tror på dig og aldrig giver op – så skal du vælge mig. 

Dog kan jeg ikke gøre arbejdet for dig, så du skal være klar til at lægge kræfterne i en livstilsændring eller hvilket andet mål du har. MEN er du klar – så er jeg også 😊