Opskrifter

Herba choko boller

Herba choko boller

50 g gær

3 dl vand

Salt

200 g hvedemel

Durum eller spelt mel

200 g knækkede hvedekerner opblødt i vand

3 ss PDM (herbalife)

Durum eller speltmel

100 g 86% chokolade

2 revne æbler

200 g knækkede rugkerner (opblødt i vand)

3 ss PPP (Herbalife)

 

Opløs gær i lunken vand

Tilsæt salt, chokolade, revne æbler, rugkerner, PDM, PPP – som røres til en jævn masse.

Til sidst tilsættes hvedemel og durum/spelt mel til dejen er samlet.

Ælt grundigt – lad stå og hæve minimum 40 min under viskestykke (gerne et lunt sted).

Bages ved varmluft og 175 grader i 10-20 minutter.

Ses i skålen til højre 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.