Cheesecake
Bund:
Revet æble
110 g mandler (hakkes fint)
100 g havregryn (hakkes fint)
1 ss kokosolie
1 tsk vanilje sukker
1/2 tsk salt
Bages 175 grader i 5-10 min (let gylden) Afkøles før “top” hældes over💪🏻
Cheesecake:
200 g hytteost
200 g flødeost Natural light
Saft fra 3 lime
Skal fra 2 lime
200 g soja drik
400 g kokosmælk light
3 ss PDM (Herbalife)
2 ss flormelis
6-10 blade husblas (smag og behag)
2 tsk vanilje sukker
1 tablet lift off (Herbalife)
Lift off opløses i sojadrik – alt hældes i blender og blendes til lind masse. Husk at smage til.
Hæld massen over den afkølede bund og lad stå kold indtil massen har sat sig.
Pynt og server.